7 dagen bedenktermijn

Is de aankoop toch niet wat u ervan verwacht had? Dan kan u bij DePlaza.nl uw bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst retourneren. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan het retourneren verbonden. Retourneren kan alleen in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk voor wat betreft de verpakking)
Bekijk producten dus gerust zoals u dit in een winkel ook zou doen. Heeft u de verpakking of het product zo beschadigd dat het niet meer verkoopbaar is, kunnen wij het niet terug nemen. Twijfelt u nog? Neem dan gerust even contact op dan kijken we het samen even na.

 

Stappenplan Ruilen en Retourneren

Een product retourneren, om welke reden dan ook, kan eenvoudig bij DePlaza.nl. Volg hiervoor onderstaand stappenplan:

1. Login op onze website, dit kan rechts bovenaan op iedere webpagina van onze shop.
2. Als u ingelogd bent klikt u rechts boven op uw eigen naam of op "Mijn account"
3. Klik op "Geschiedenis en details van mijn bestellingen"
4. Klik onder "Bestelling referentie" op het ordernummer van uw bestelling
5. Scroll wat omlaag en onder uw eigen adres vind u uw product(en) , vink nu aan wat u wilt retourneren.
6. Vul in het opmerkingsveld in of u uw geld terug wil of dat u het product wil ruilen in een andere maat, kleur, etc.
7. Klik op "Retourbon aanmaken"

Zoals u ziet kost dit nog geen minuut van uw tijd, en op deze manier houden we het duidelijk en overzichtelijk. Wacht alstublieft met het retourneren totdat de retouraanvraag door ons is goedgekeurd. Wanneer wij de retour hebben goedgekeurd ontvangt u per e-mail bericht.

 

Uitzonderingen

Sommige producten zijn uitgesloten van het bedenktermijn en kunt u niet retourneren. Uitzonderingen zijn:

  • Tweedehands artikelen. Op de productpagina van een artikel wordt duidelijk vermeld als het om een tweedehands product gaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Xbox 360 games. Doordat deze spellen al een keer gebruikt zijn kan het zijn dat bepaalde codes daardoor niet meer werken. Ook eventuele beschadigingen, krasjes etc. van tweedehands artikelen worden kenbaar gemaakt op de product pagina, zij het door tekst en/of door de toegevoegde foto's. Zo heeft u altijd een eerlijke keus kunnen maken. Ook valt er in het categorie overzicht te filteren tussen nieuwe en tweedehands producten.
  • Verbruiksartikelen, zoals beschermfolie en reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend.
  • Artikelen die vanwege de hygiëne niet geruild kunnen worden, zoals slips, boxershorts, (in-ear) headsets waarvan de verpakking is geopend.