Verzenden

Bij DePlaza.nl worden alle bestellingen boven de 25 euro gratis verstuurd! De verzendmethode hangt af van de samenstelling van uw bestelling. Past uw bestelling door de brievenbus dan zullen wij uw bestelling als brievenbuspost versturen. Is uw bestelling te groot voor de brievenbus of heeft uw bestelling een hoge waarde dan wordt de bestelling per traceerbare pakketpost verstuurd. In dit laatste geval ontvangt u direct na de verzending een e-mail met de track trace gegevens van uw zending. DePlaza.nl verstuurt alle post met PostNL.

 

Levertijden

Op de productinformatie pagina van de producten kunt u tevens onze voorraad raadplegen. Is het product voorradig en voor 16.30 uur besteld en betaald door middel van bankoverschrijving met ING, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Betalingen die gebeuren door middel van ABN Amro, Rabobank, SNS, Triodos etc. duurt een dag langer door de verwerkingstijd. Is een product niet op voorraad dan staat er de mogelijkheid bij om via e-mail op de hoogte gehouden te worden als er weer nieuwe voorraad is.

 

Aflevertijden

Deze aflevertijden gelden voor de brievenbuspost van PostNL :

Is uw bestelling groot genoeg om als pakketpost verzonden te worden met een Track & Trace nummer, en gaat het zaterdag op de post, dan bezorgd PostNL uw pakket wel op maandag!

 

Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw aankoop cash te betalen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Aangezien DePlaza.nl geen fysieke winkel is (enkel online shop) kan dit alleen op afspraak. Na uw aankoop ontvangt u hiervoor een mail om een afspraak in te plannen.
De vorderingen van dit mail contact kunt u terug vinden door in te loggen op de website en rechts boven op "Mijn account" te klikken.
Wij raden aan om altijd uw 'spam-box' oftewel 'ongewenste e-mail' te checken op het moment dat u niet binnen 24 uur een bericht heeft ontvangen.